Aco Pejović i Milić Vukašinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Zahvaljujući pomoći i podršci folkera Ace Pejoviću, Vukašinovići  težak period života uspevaju lakše da prebrode, a u izjavi za Alo! Milićeva supruga Suzana otkrila je kako je izgledao njen prvi razgovor sa folkerom.

- Dok je Mića bio u bolnici, Aca je pronašao moj broj telefona, a kada me je pozvao, pomislila sam da se neko šali sa mnom. Predstavio se, rekao je: "Ovde Aco Pejović" i pitao me da li znam ko je on, a ja sam mu tek posle nekoliko sekundi prepoznala glas. Bila sam potpuno iznenađena - rekla nam je Suzana, a potom je otkrila da je zahvalna pevaču koji pomogao njenom suprugu.

- Iz medija znam da je Pejović veoma pobožan, a i ja sam i kada vam se ovako nešto desi, Bog vam pošalje ljude koji su vam potrebni u ovakvim trenucima - rekla je Suzana, koja je istakla da je sa pevačem u svakodnevnom kontaktu. 

- Kada me je prvi put pozvao prvo što me je pitao bilo je da li mi treba pomoć bilo koje vrste, a sada nas zove svaki dan, da vidi kako je Mića. Zahvaljujući njegovoj pomoć, Mića će uskoro otići na ugradnju sva stenta - rekla je Suzana, i dodala da se Vukašinović trenutno nalazi na kućnom lečenu.

- Čekamo da nam klinika javi datum operacije, a Mića je sada kod kuće. Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavi. Brzo se zamara jer mu je srce  oslabilo i sada je važno da što pre povrati snagu - rekla je Suzana za Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading