Maja Šuput
Foto: Alo/Printscreen

Hrvatska pevačica Maja Šuput našla se danas u centru skandala nakon što je objavila, a zatim obrisala snimke sa svog instagram profila na kojima njen bend u đurđevačkom Starom gradu.

Naime, ona je objavila nekoliko snimaka na kojima su se mogli videti članovi benda koji su visili s lustera i "jahali" topove, te time uništavali kulturno nasleđe.

Ona se, nakon ovog skandala, oglasila i izvinula u svoje, ali i u ime svog benda, a malo ko zna da je Maja Šuput ranije intrigirala javnost burnim ljubavnim vezama i uspešnom poslovnom karijerom.

Ona je imala izrazito uspešnu 2022. godinu, jer su joj dve firme čija je vlasnica donele ogromnu milionsku zaradu jer su ostvarile 5,9 miliona kuna prometa, odnosno više od 92 miliona dinara. Ona je vlasnica i direktorka firme "Morska diva" preko koje vodi svoju muzičku karijeru.

Njena druga firma se bavi prodajom kozmetičke linije u kojoj je suvlasnica sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a prošle godine je ostvarila više milionski promet (oko 275.000 eura), a firma je ostvarila dobit od 30 hiljada evra.

Maja Šuput je pre više od deset godina bila u vezi sa političarem Aleksandrom Bogdanovićem, a na listi njenih momaka nalaze se i pevači i manekeni i biznismeni.

Godine 2007. se zabavljala sa Aleksandrom Bogdanovićem, a nakon njega sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom.

Kako se navodi u njenoj biografiji na internetu, Maja je 2010. godine započela vezu sa biznismenom Marijem Kovačevićem, vlasnikom bara i restorana „Hemingvej“. Ipak, turbulentna veza nije opstala jer je pevačica bila ljubomorna pa su se često svađali i mirili. Definitivno su raskinuli 2013. godine.

U međuvremenu, ona se zabavljala sa 25-ogodišnjim jedriličarem Tinom Miletićem. Godine 2013. na letovanju u Sent Tropeu je upoznala Britanca Aleksa Nikola, vlasnika noćnih klubova u Londonu, sa kim je kratko bila u vezi.

Dve godine kasnije je uhvaćena kako zavodi kolegu Ivana Dražića Dragoga iz grupe "Konekt", ali Maja je rekla da ne želi da ima mlađeg dečka koga bi morala da uči kako da se ponaša.

Kada je snimila izazovan spot za pesmu "Ne lomi mi srce" i tada se spekulisalo da je Maja u vezi sa brazilskim manekenom Rafaelom Portifirijom. Maja se tada šalila da je on njen novi dečko i da je super jer se ne razumeju.

Hrvatski mediji povezivali su je i sa bivšim učesnikom "Parova" Petrom Đurićem, košarkašem koji je studirao u Americi.

Danas je u vezi sa Nenadom Tatarinovim koji je četiri godine mlađi od nje i imaju sina. 

 

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading