Maja Šuput
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Hrvatska pevačica Maja Šuput i njen bend, bili su u Đurđevcu u sklopu tim bildinga jedne automobilske kompanije, a njihov potez i način veselja izazvao je opšti haos.

Kako tamošnji mediji pišu, ekipa je bila u prostoru đurđevačkog Starog grada, gde je bend s Majom Šuput divljao, a zbog skandaloznih snimaka koje je ona objavila, oglasio se i direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček.

Naime, Maja je sa pomenutog okupljanja objavila snimke, na kojima se moglo videti kako članovi njenog benda jašu topove i vise s lustera uz zvukove harmonike, a onda ih je ubrzo i obrisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

O svemu se oglasio i direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček.

- Dok ti krasan event iz*ebe kromanjonsko ponašanje krkanskih (dripačkih) seljačina. I to pod medijskim pokroviteljstvom pvc zvezde. Kulturni i dobroćudni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac... Ovakvi primitivci ne. Žao mi je što nisu poneli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka - napisao je na Fejsbuku, a prenosi tamošnji "Jutarnji.hr".

Podsetimo, Maja Šuput je hrvatska pevačica koja se smatra za najbogatijom pevačicom na Balkanu zbog svoje dve firme koje broje veliki profit. Pevačica preko jedne od njih vodi svoju muzičku karijeru, a pred dve godine postala je majka u petoj deceniji.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading