Vanesa kod Đanija
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pevač Radiša Trajković Đani večeras slavi rođenje unuke. Đani je sa porodicom upriličio slavlje za rodbinu i prijatelje, a samo za Alo! do detalja je opisao kako se osećao u trenutku kada je saznao da je beba stigla. On je takođe naglasio da osim Zlate Petrović ne očekuje nikoga od kolega, međutim, od poznatih smo među zvanicama primetili i Vanesu Šokčić koja se godinama druži sa Đanijem i njegovom suprugom.

- Pre svega čestitam Slađi i Đaniju, ali i ponosnim roditeljima, posebno Minji koja nam je podarila preslatku devojčicu, ipak je imala malo rizičniju trudnoću, tako da joj se ovim putem zahvaljujem i na strpljenju i na hrabrosti - započela je Vanesa i dodala:

- Mi smo zaista iskreni prijatelji, nas odavno ne veže estrada, nas veže prijateljstvo, a to mnogo znači - istakla je Vanesa i objasnila da vitku liniju održava tako što se priseti svog druga Džeja koji joj je uvek savetovao da probuši kašiku kada se ugoji.

Za sam kraj razgovora Vanesa je duhovito prokomentarisala izjavu Đanijeve Slađe da je postala bračni savetnik:

- Ako je ona to rekla, onda je to potpuno OK. Ona daje, ona prima, savetuje nas, savetujemo i mi nju, ali je cepa Đani - zaključila je Vanesa kroz smeh koja je priznala da voli da se opusti uz alkohol, kao i da najradije pije aperol.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading