Marijana Mateus
Foto: Alo/Printscreen

Modna dizajnerka, nekadašnja manekenka, poslovna žena, bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa, Marijana Mateus, privlači pažnju gde god da se pojavi, te se često piše o njoj.

Nekada je u centru pažnje zbog svog stila, nekada zbog svojih izjava, a neretko i zbog nekretnina koje poseduje u različitim krajevima sveta, a malo ko zna koju školu je završila ona.

Marijana živi na više destinacija. Živela je u Austriji i Americi, dosta vremena provodi u Budimpešti, Londonu, Frankfurtu, Beogradu.

Marijana Mateus

Printscreen

 

Poslednjih godina je stacionirana u Londonu i odlazi na iste događaje kao članovi britanske kraljevske porodice. Njen život je definicija glamura, a tek po neki zanimljivi deo podeli na svom Instagramu - da vidimo duh pravog džet-seta.

Činjenica je da je uspela mnogo da postigne, a o svom obrazovanju govorila je jednom prilikom ranije.

"Ljudi bi bili iznenađeni kada bi znali da sviram klavir i da sam završila srednju muzičku školu", rekla je Marijana koja je po stručnoj spremi – protetičar.

 

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
klavir

08.10.2023 21:00

@Ciki - od klavira, od cega drugo ... 😁

klavir

08.10.2023 21:00

@Ciki - od klavira, od cega drugo ... 😁