Šikica
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Snežana Jovanović poznatija kao Šikica svojevremeno je ispričala kako je tukla švalerku svog muža.

- Moj muž je imao 99 švalerki. Koliko hoćeš. Konobarice, gazdarice, šankerice. Nek je živ i zdrav, šta ga briga. Svaka žena mora to da prođe u životu. E sad zavisi kakva je žena. Ove mlade neće ništa da trpe. Ako si ti prevario, sad ću i ja - ispričala je Šikica i dodala:

- Koliko sam ih puta našla. Bio je jedan moj kućni prijatelj, bio je bokser. Dolazio je stalno kod mene kući. Jedno jutro ja dolazim i vidim nema mi čoveka kući. Ja tu uhvatim taksi i odem na splav, pravo tamo gde znam gde je. Vidim 7 sati ujutru oni izlaze iz kafane, moj muž sa švalerkom za ruku. Ovaj bokser kaže to je moja devojka. Ja sam mu tu rekla šta tvoja devojka, a Buca je vodi za ruku i udarim ga. On je na to rekao: "Snežana, svaka ti čast" - istakla je Šikica za "Kurir".

Pevačica je ispričala urnebesnu situaciju u kojoj je zatekla muža sa ljubavnicom.

- Jednu sam sa motkom udarala. Došla je jedna kod mene kući i rekla gde je Buca treba da idemo na put. Kakav put mamu ti j***em. Nije htela da izađe iz sobe i ja uzmem motku i izbacim je. Kakav bre put j***em li ti lebac - šokirala je pevačica.

 

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading