Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Javnost bruji o iznenadnom raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji se dogodio baš na njegov rođendan.

Kako prenosi Svet, Aleksandra je odluku donela ranije, ali je sačekala njegov rođendan, kako bi mu to saopštila i napustila Crikvenicu, te se vratila za Beograd.

Njena drugarica tvrdi da je Nikolićeva sve isplanirala, da je namerno želela da ga povred i ponizi, jer je to on njoj radio sve vreme.Iako se govorilo o Filipovog prevari, po novim saznanjima, razlog raskida je zapravo popularni pevač, sa kojim Aleksandra i dalje nije u vezi, ali ne prestaje da misli o njemu.

Aleksandra Nikolić pokazala nove zube

Instagram

 

- Bolje što je Aleksandra prelomila i otkačila Cara, jer ko zna do kada bi se oni tako vukli, verovatno dok se ne poubijaju. Stalno su se svađali, oko svake sitnice, oko svake gluposti oni naprave skandal. Aleksandri se sada dopada jedan pevač, još je sve na nivou simpatije, ali da bi uplovila u novu ljubavnu priču, želi da bude slobodna - govori za Svet izvor blizak Aleksandri.

- Taj dečko je poznati pevač, nije oženjen i mislim da jeste bacio oko na Aleksandru. U svakom slučaju, njoj je potreban neko ozbiljniji od Filipa, ko će joj stvarno biti lojalan - dodaje izvor.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading