Slavisa Čurović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako je godinama prisutan na malim ekranima, o životu Slaviše Čurovića se malo zna, a on je jednom prilikom otkrio da je u Beogradu živeo kao beskućnik.

Glumca Slavišu Čurovića publika je imala prilike da gleda u mnogim serijama, a najviše pažnje privukao je u "Igrama sudbine"., ali su tu i serije, "Južni vetar", "Stižu dolari", "Bela lađa", serije rađene po romanima Mir Jam itd.

On je jednom prilikom otvoreno pričao o svom odrastanju, karijeri i svemu što ga je zadesilo u prošlosti, pa se tom prilikom i rasplakao.

"Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu, i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo - rekao je tada Slaviša u emisiji "Praktična žena" i dodao: "Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa trideset šest godina bacio sa terase i završio posao."

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač: "Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite", rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio: "Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu...Majka je bila najbolji čovek na svetu...Otišla je sa šezdeset, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki."

Razvodga je u najtežem periodu jako pogodio, a tada je o tom iskustvu pričao sledeće: "U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod", rekao je Čurović i istakao da je svaki brak osuđen na razvod ako se ne poštuju prave vrednosti, kao i to da treba sve učiniti da se očuva bračna zajednica, iako sam nije primer toga.

"Bolje je trpeti - zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti - više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod", izneo je svoje viđenje stvari Slaviša i dodao: "Nemojte ljudi da se razvodite molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan."

U međuvremenu, Slaviša i Tijana su se pomirili i sada uživaju u čarima zajedničkog života sa svojom mezimicom Tajom. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading