Dejana Živković
Foto: Alo/Printscreen

Srpska manekenka Dejana Živković uživa u 7. mesecu trudnoće i sa izabranikom Filipom čeka drugo dete.

Par uživa u ljubavi, ali i u luksuzu, s obzirom na to da su se uselili u stan koji su pazarili, a koji se nalazi u novoj zgradi, u kojoj je nekretninu pazario i Novak Đoković.

Ako se u obzir uzme to da kvadrat nije bio ispod 3.500 evra, te da njihov stan ima oko 100 kvadrata, jasno je da, sa opremanjem, za ovo zadovoljstvo nisu iskeširali ispod 400.000 evra.

Na nekolicini fotografija koje se mogu naći na njenom profilu, vidimo zavese i draperije u beloj i sivoj boji, a ceo enterijer je upotpunjen raznoraznim policama, sitnicama, ramovima koji doprinose lepoti enterijera.

U jednom uglu se nalazi i mala biblioteka, dok se na dnevnu sobu nadovezuje kuhinja koja je takođe u sivim tonovima, ali i sa mermernim pločicama.

Podsetimo, Dejana je već neko vreme u srećnom braku sa biznismenom Filipom Simovićem koji je vlasnik firme koja se bavi transportom, a kako se tada pisalo, u pitanju je porodični biznis.

Dejana Živković

Printscreen

 

Simović je bio potpredsednik i dugogodišnji član Nemačko-srpske privredne komore. Još od njenog osnivanja 2016. godine bio je izuzetno angažovan, ambiciozan i posvećen član koji je dao veliki doprinos razvoju bilateralnih odnosa Nemačke i Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading