bebe
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Tokom poslednjih nekoliko godina sve više poznatih dama donosi odluku da porođaj izvrši u privatnim bolnicama.

Osim mogućnosti dobijanja zasebnog apartamana gde trudnica boraviti samo sa svojom tek rođenom bebom, privatne bolnice opremljene su modernim porođajnim salama, a novopečenim majkama na raspolaganju su lični stručni lekari, kao i celodnevna briga, te ne čudi zašto veliki broj javnih ličnosti dolazi do ove odluke.

Iako cene ove usluge znaju da dosegnu do nekoliko hiljada evra, dame nisu štedele ni dinara. 

Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska se u novembru 2013. godine porodila u jednom privatnom porodilištu, a njen suprug Ognjen Amidžić iskeširao je tada 5.000 evra. U cenu je bio uračunat carski rez, vođenje trudnoće i prisustvo voditelja porođaju.

Nataša Bekvalac

Iako je prvobitni plan bio da se njeno drugo dete rodi u Beču, gde je redovno išla na kontrole, Nataša Bekvalac ipak se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu. Uslugu porođaja, apartmana, redovnih kontrola, ali i prisustvo oca Nataša je tada platila 6.000 evra, a dodatne 4.000 evra pevačica je dala za zamrzavanje matičnih ćelija.

Jovana Joksimović 

Voditeljka Jovana Joksimović porodila se carskim rezom u privatnoj bolnici, a tokom petodnevnog boravka osoblje joj je pružalo maksimalnu negu i pažnju. Povodom izlaska iz porodilišta, novorođeni Kosta tada je dobio i poklon od bolnice. Napravljen mu je prvi otisak stopala u glini u jarkim bojama, a kući je u sećanje na dane provedene u porodilištu dobio i interaktivnu igračku. Sve vreme tokom porođaja Jovana je imala podršku doktora koji je pratio njenu trudnoću od samog početka.

Katarina Grujić 

Pevačica Katarina Grujić odmah po saznanju da se nalazi u drugom stanju odlučila je da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu bolnicu u Beogradu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života. Marko Gobeljić ju je u startu podržao.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović dobili su sina Aleksandra, a pevačica se porodila u jednoj privatnoj beogradskoj klinici. Porođaj je obavljen carskim rezom, a maleni Aleksandar je na rođenju bio težak 2.800 grama.

Ana Sević

Ana Sević imala je tri porođaja, a sva tri deteta dobila je putem porođaja carskim rezom. Pevačica je imala iskustva i u državnim i u privatnim bolnicama, a na posletku se izjasnila da bi odabrala isključivo državne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading