Dejana Živković
Foto: Alo/Printscreen

Manekenka Dejana Živković nedavno se porodila i na svet donela još jednog dečaka.

Ponosna mama nije mogla da sakrije sreću pa je odmah objavila neodoljive slike iz porodilišta, predstavljajući malenog Novaka svetu. Uz fotografije, Dejana je uputila emotivnu poruku.

Mali Novak je na rođenju imao impresivnih 3.770 grama i 53 centimetra, što je svakako bio razlog za dodatno slavlje u porodilištu. Ovo je sigurno bio poseban trenutak za Dejanu i njenog supruga Filipa Simovića, koji zajedno uživaju u radosti roditeljstva.

- Dobro nam došao sine! Novak Simovic, isti mama. Novak Simović, isti sam mama.  Hvala svima na čestitkama i podršci, hvala ti Bože na neopisivoj sreći - poručila je ona.

Podsetimo, Dejana Živković je u braku sa Filipom Simovićem, a njih dvoje žive u beogradskom kompleksu koji važi za najskuplji u gradu. Njihov luksuzni životni stil privlači pažnju javnosti, a sada će se u njihovom domu čuti i dečiji smeh, što će sigurno još više ispuniti njihove živote radošću i ljubavlju.

Dejana je svojom objavom iz porodilišta raznežila mnoge, a ova srećna vest sigurno će obradovati i sve njene pratioce i fanove na društvenim mrežama. Svi želimo Dejani, Filipu i malenom Novaku puno sreće, zdravlja i ljubavi u njihovoj porodičnoj idili.

- Majčinstvo me je promenilo za 180 stepeni pokazalo mi je šta su prave vrednosti, uozbiljila sam se, pronašla sam se konačno. Ne mogu da se setim kakva sam ranije bila pre deteta. Ovo je jedan miran porodičan život, pun ljubavi, sreće i spokoja, to je zapravo poenta života. Postala sam majka kad sam želela i spremna sam bila za ovu ulogu. Što je stariji više liči na mene. Lav je prioritet i ne žalim ni dinara da dajem za njega - poručila je tada Dejana za domaće medije.

(Repubika)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading