Paparaco Adaktarovi
Foto: Alo/Alo

Adam Adaktar, u javnosti poznat i pod pseudonimom "Bog obrva", dodatno se proslavio i prilikom emitovanja porodičnog rijalitija "Adaktarovi", a sada ga je Alo! paparaco uhvatio na beogradskom aerodromu sa suprugom i decom.

Poznato je da pomenuta porodica često obilazi razne ezgotične destinacije, uživaju u luksuzu, kupuju skupocene automobile i hvale se raskalašnim načinom životu, što je u jednom trenutku naišlo na oprečne komentare, pa su ih redovno čašćavali raznim komentarima, te su neki komentarisali da su vrlo bahati.

Adaktarovi su nedavno izjavili da se uskoro sele za Dubai gde će snimati drugu sezonu sopstvenog rijalitija, te su verovatno iskoristili još malo slobodnog vremena da uživaju u letu i odmore se.

Adam i njegova žena Anđela Adaktar su svojim starijim sinom stigli su na beogradski aerodrom i odleteli za Hurgadu, a da su uzbuđeni i srećni zbog zajedničkog putovanja, govore i njihovi osmesi na licu, a primetno je da je jedan od njihovih naslednika izrastao u preslatkog tinejdžera.

Oni su bili u potpuno opuštenom izdanju, ćaskali su sve vreme dok su čekali avion, tako da je vrlo zanimljivo bilo videti kako se i ova kontroverzna porodica ponaša van kamera.

Inače, Adam i Anđela imaju troje dece, dva dečaka i jednu devojčicu, a nedavno je Adaktar priznao da je njegova lepša polovina završila da rađanjem.

- Imaćemo još dece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem dece završila, to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to telo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji - rekao je Adam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading