Maca Diskrecija
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Maca Diskrecija bila je takmičarka nekoliko rijaliti formata, a sada dominira na društvenoj mreži TikTok.

Mnogi se pitaju kako popularna starleta zarađuje, a s obzirom da nikada nije krila da se bavi najstarijim zanatom, sve njene pratioce je začudio odgovor tokom sinoćnog uključenja na popularnu društvenu mrežu:

- Ne radim uživo. Zarađujem jako jako dobre pare onlajn. Viđanje može, ali moraš jako jako da mi se svidiš. Moram baš da odlepim za tobom. Jak sam teška - istakla je Maca.

Maca Diskrecija

Foto: ATA Images

 

Na konstataciju da je "prsla", Diskrecija ima spreman odgovor:

- Prsla sam od k*rca! Ne znam šta tu ima loše. Bolje da prsneš od k*rca nego od kokaina i tih gluposti.

Maca je nedavno gostujući u jednoj emsiji na pitanje da li se bavi prostitucijom odgovorila bez ustručavanja:

- Usputno zaradim od toga. Više se snimam besplatno za moje fanove. Volim da me ljudi prate i da budem meta interesovanja. Živim od reklama, u javnosti sam od 2015 godine.

U cenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern uniona, kako bi Maca sama procenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Cena je inače 1.500 evra, u cenu su uračunata 3 sata sa Macom i to bez intimnog odnosa.

- Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading