Voja Nedeljković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dve decenije sin Voje Nedeljkovića najvažnije ja figura u životu šarmantnog voditelja.

Oboje se njemu u velikom broju slučajeva prilagođavaju, zato nikoga nije iznenadilo kada je voditelj svojevremeno prokomentarisao kako njegov naslednik želi da se školuje u inostranstvu te da i on i supruga ozbiljno razmišljaju o toj soluciji ukoliko Đorđe zaista odlući da napusti zemlju.

Prvi put domaća javnost susrela se sa fotografijom Vojinog naslednika kada je voditelj sa porodicom pozirao za jedan lifestyle magazin. Od tog momenta prošlo je dosta godina, stoga je dugo prava nepoznanica bila kako to Đorđe izgleda, koliko je porastao i da li se promenio.

 

Pre izvesnog vremena lično voditelj objavio je na svom Instagramu sliku sa naslednikom koji neopisivo liči na njega.

 

Visok je, zgodan i ima kestenjaste oči na koje devojke njegovog uzrasta vrlo verovatno padaju. Po osmehu bi se reklo da je sin Voje Nedeljkovića i šarm nasledio od oca, što će mu zasigurno mnogo benefita u životu doneti.

Za sada on ne želi da bude deo javnog sveta, uživa u svojoj anonimnosti i lagano radi na svojoj samostalnosti. Istovremeno je brižan sin, koji  je roditeljima uvek na usluzi,što se pokazalo kada je Voja imao problema sa zdravljem.

Podsetimo, Voja je samo pet minuta posle saznanja da je ostao bez oca, popio viski i odradio promociju za koju je bio angažovan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading