Aleksandra
Foto: Printscreen/Printscreen/KurirTelevizija

O privatnom životu pevačice Aleksandre Bursać se često pisalo u medijima, a poslednjih nekoliko godina pretežno je tema njen emotivni status.

Iako su je povezivali sa nekim momcima, pevačica priznaje da je već dugo sama. Nedavno je otkrila da li se nešto promenilo na tom polju.

- Ja bih volela stvarno da se pojavi neka ljubav ozbiljna, jer sam ja jedna ozbiljna devojka. Tako da čekamo to. Dok ne bude kako ja hoću, ostaću sama - rekla je ona.

Podsetimo, u medijima se pojavila priča da je Aleksandra Bursać u vezi sa kolegom Emirom Đulovićem. Neki su tvrdili da se ljubav dogodila nakon što su snimili duet, ali je ona dematovala ove navode.

- Nije mi Emir dečko, on je moj dragi kolega sa kojim sam i privatno super- rekla je Aleksandra.

Inače, oko ovog dueta se digla i velika prašina jer se pevačica Andreana Čekić naljutila na koleginicu koja je prepevala čuveni hit „Cipele“, dok je Aleksandra isticala da nije imala lošu namreu.

- Na poziv da ja ponovo otpevam čuveni hit „Cipele“ rado sam se odazvala. Producent Saša Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne, jer ja nemam nikakvu lošu nameru - ispričala je nedavno.

Grand 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading