PRVI POLJUBAC JOJ SE SMUČIO ZA CEO ŽIVOT Aleksandra Bursać se prisetila svoje prve klinačke ljubavi
Foto: Printscreen/instagram

Prošle godine pevačica Aleksandra Bursać ogolila se do koske i za medije ispričala sve detalje svoje životne priče koju su obeležili i usponi i padovi.

Kako je istakla, ponosna je na svoju majku jer je mlada ostala udovica.

- Imala sam dve i po godine kada sam ostala bez oca. Uopšte ga se ne sećam. Ni njegovog lika, ni njegovog glasa. Sve što ima veze sa njim, izbrisala sam iz sećanja. Ne znam, možda svesno, možda nesvesno. Kada je poginuo u ratu, mama i tata nisu živeli zajedno. Trebalo je da se pomire, mama je željno čekala da se vrati. Bio je ljubav njenog života. Znam samo da je bio strašan trenuak kada smo saznali da ga više nema. Tada je krenula životna borba moja mame i mene. Mama nikada nije klonula i nije pokazivala koliko joj je teško. Utehu i spas od bola i tuge je nalazila u meni. Uz mene je smogla snage da prebrodi najteže trenutke u životu... Bila sam mala da bih išta shvatila. Jedan od najtežih trenutaka u našim životima je bio kada je moja mama ostala bez rođenog brata koji je kidnapovan na Kosovu. Mama je godinama čekala da se vrati. Nikada se nie vratio! Mama je bila strašno vezana za njega. Kad je to nije slomilo, ženu zmaja, ništa je neće slomiti - prisetila se Aleksandra na ivici suza, a onda je prešla na vedrije teme i prvi poljubac:

- Kada sam se zadevojčila, sve se naglo promenilo. Počela su zaljubljivanja, prve ljubavi. Devojčice su bile užasno ljubomorne na mene. Okrenula sam se dečacima. Imala sam tri divna duga, bili smo nerazdvojni. U osmom razredu sam počela da se zabavljam sa najlepšim i najpopularnijim dečakom u školi. Tada se desio i prvi poljubac. Sećam se da sam pobegla. Bilo je to tragično iskustvo, pa sam se pitala zašto se ljudi ljube kada je to najodvratnija stvar na svetu. Mislila sam, ako to moram ponovo da proživim, radije ću ceo život provesti sama. Naše zabavljanje je trajalo mesec dana. Sve devojčice su mi zavidele, a najviše Jasmina, krupna, muškobanjasta devojčica koja je htela da me bije. Nedavno smo se srele, posle 100 godina i slatko se ipričale - ispričala je kroz smeh za Skandal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading