TRAŽILI SU MI DA PEVAM RAZVOD! Sergej Ćetković progovorio o neverovatnim situacijama u kojima se našao, pa najavio novi album!
Promo

Sergej Ćetković, popularni pop pevač, koji sledeće godine obečežava 25 godina uspešne karijere! On je progovorio za emisiju ''Premijera Vikend specijal'' o trenutnim aktivnostima i letnjoj turneji koju je ocenio kao jako uspešnu! Najavio je i novi muzički projekat.

- Ja sam moj album već završio. Pesme su otpevane i nadam se da će za nekih mesec i po dana biti objavljen. Tada će svi moći da čuju sve ono što smo spremali dugih 7,8 godina koliko nisma izdavao album. Bilo je dosta singlova za sve to vreme, ali sada je stiglo vreme za album - rekao je Sergej, pa otkrio d ali je teško pevati o ljubav.

TRAŽILI SU MI DA PEVAM RAZVOD! Sergej Ćetković progovorio o neverovatnim situacijama u kojima se našao, pa najavio novi album!

NemanjaNovaković

 

- Ja mislim da sma za ovih 25 godina dokazao i pokazao da se najbolje snalazim u pesma akoje pričaju ljubavne životne priče. Ima tu dosta fikcije, ali i iz razgovora sa prijateljima saznaje neke detalje koje mogu da pretočim u pesmu. Tu smo blagosloveni da možemo pokazati i iskazati ljubav na pravi način.

Sergej je poznat kao pevač na čijim nastupima i koncertima momci masovno prose svoje devojke. Sada je odgovorio i da li je bilo nekih obrnutih situacija!

- Bio je interesanantan komentar jednog kospodina skoro : ''Čujem da se pojavljuješ na svadbama i da pevaš prvi ples. Zanima me da li si raspoložen da se pojaviš na jednom razvodu''? Ja sam mu rakao ''Pa čoveče nemam ja pesmu za to'', a on mi kaže ''Kako nemaš, imaš, pesma ''Prokleta bila''! - rekao je Sergej kroz osmeh.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading