OPLELA PO KOLEGAMA Nada Obrić potkačila estradnjake, besna zbog onoga što rade: Oni su savršeni i lepi, je li tako?
Alo

Gostujući u jednoj emisiji, pevačica Nada Obrić dotakla se i svog najvećeg straha. Tada, otvorila je dušu pa objasnila zašto je to tako i nikako se ne menja.

- Ne smem da gledam električara, izlazim iz kuće kad mi dođe da nešto popravlja. Toliko se bojim struje i ne znam ništa. Ali zato ne postoji građevinski rad, nijedan, koji ja sa majstorom ne mogu da uradim i da razumem - istakla je u „Pulsu Srbije" ona koja i nakon mnogih iskustava u životu, ipak ne želi da piše knjigu o sebi.

„Jedna je Nada na sceni, a druga kod kuće!"

- Postoje, naravno, u svačijem životu postoje stvari koje nisu za javnost i stvari koje ne znaju ni moja deca i ako ne bih njih napisala, ja ne bih bila iskrena do kraja. A da ja sad pišem knjigu kako sam ja najbolja, najlepša, najpametnija... Ja sam čitala par knjiga koje su pisale moje koleginice, kolege i tako dalje. Savršeni i lepi, je li tako? Nemoguće je to. Mi smo samo ljudska bića. I jedna je Nada Obrić bila na sceni, a druga je u kući sa decom, s prijateljima, komšijama - objasnila je Nada.

Zatim, porazgovarala je još malo o svojoj privatnosti. 

- Imala sam jedan brak, pa se razvela, pa imala drugi brak, pa se razvela. Imala roditelje, umrli su u jeku mog posla. Mislim, decu odgajila. To su danas zreli divni, fantastični ljudi koji su sad mene razmazili. Pametni, apsolutno svoji ljudi. Tako da taj neki imperativ u životu sam ispunila. I sada pišem knjigu da bi se zvalo da sam napisala knjigu bez tih detalja koje su meni život činili. I značili tada mnogo u životu. Ja to neću - izričita je bila pevačica, koja ima šta je i od same sebe „sakrila".

- Naravno da sam mnoga sećanja potisnula. Verovatno takva genetika mi je u pitanju. Te ružne stvari vezane su za detinjstvo. Samo sam potisnula duboko u sebe. I nisam dala da me to polomi, da me zaustavi, da me dezorijentiše kako god. Nego sam se borila. Imam jednu dozu tog pozitivnog inata. Jer inat može biti i negativan i pozitivan. Negativno i pozitivno da utiče na vas. Srećom, ja sam imala tu jednu dozu pozitivnog inata. E, nećeš me slomiti. E, nećeš me pobediti. I to me guralo uvek napred. Nije više puta, nego više desetina puta. Kažu i da je razvod kao smrt voljene osobe. Ali je bukvalno tako. Uopšte nebitno ko ostavlja - pričala je Nada u pomenutoj emisiji.

Podsetimo,Nada Obrić tvrdi da ima dar da gleda u budućnost i predvidi mnoge stvari.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading