Sneki
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Snežana Babić Sneki godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, a kada vidite njenu fotografiju u bikiniju doslovno će vam pasti vilica.

Naime, Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama. Uskoro puni 56 godina, ali i dalje ima telo na kom bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

I dok se druge skidaju toliko da ni njihove razgolićene fotke više nikome nisu zanimljive, Sneki je pokazala kakva je mačka, i da pored najdužih nogu srpske estrade ima i najbolje telo.

Radi se o fotografiji koja je nastala na brodu, pre izvesnog vremena tokom letovanja u Grčkoj, a mnogi su ostali bez teksta kad su videli koliko pevačica ima zgodno i zategnuto telo.

"Vrhunsko telo", "Bez reči sam", "Riba prava", "Kakva bomba", "Brutalno izgleda", "Svaka čast" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

- Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem - rekla je Sneki za "Grand online", pa otkrila i da je protivnik alkohola.

– Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading