Vesna Zmijanac
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Nino Rešić preminuo je 2007. godine, a tokom karijere povezivan je sa brojnim koleginicama, što je on uvek demantovao. Međutim, svojevremeno je najviše odjeknula priča o navodnoj aferi sa Vesnom Zmijanac, nakon koje je usledio skandalozni raskid sa njegovom dugogodišnjom devojkom.

Iako nikada nije želeo da prizna ove navode, njegova tadašnja dugogodišnja devojka, iznela je u javnost sve detalje njihove veze, kao i skandaloznog raskida koji se dogodio zbog njegove afere sa pevačicom.Nino je tada bio u vezi sa Velom, koja je jedno prilikom ispričala kako je otkrila da je pevač vara sa Vesnom Zmijanac.

Navodno je sa kumom otišao na koncert Dragane Mirković, i nakon nekoliko sati dobila je anoniman poziv.

 - Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima „Nemojte vas dvojica negde da šarate.“ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: „Muž Vam je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i kumom“. Sela sam u auto i otišla na lice mesta.

Vesna Zmijanac i Nino Rešić

Zoran Jakšić

 

- Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem. Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciono me posmatrala, i upitala kuma: "Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž?" Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio.

Podsetimo, Sandra Rešić, Ninova ćerka, pričala je za naš portal o vezi njenog oca i Vesne Zmijanac:

- Ninova najveća estradna ljubav i, generalno, ljubav njegovog života bila je Vesna Zmijanac. Njih dvoje su počeli da se viđaju polovinom devedesetih. Sve je počelo kao avantura, a onda se pretvorilo u pravu ljubav. On je odlepio za već zrelom Vesnom. Ona je tada bila vrh vrhova - reklaje Sandra za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading