SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU IZ MINIJATURNOG BIKINIJA Muškarcima nije dobro od prizora, Iva pomerila granice (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Iva je nedavno otputovala u Španiju odakle se neretko poslednjih dana oglašava na svom Instagram profilu, a poslednjom objavom je napravila pravu buru.

Naime, atraktivna glumica pozirala je pored bazena, objavila je niz fotografija u kupaćem koji je toliko mali da su u prvi mah svi pomislili da ga ni nema.

Gornji deo bikinija je jedva obuzdao njene silikone, a kada je ustala sve obline su došle do izražaja, a komentari su se nizali.

"Kakvo telo Iva ima", "zbog ovakvih prizora obožavam leto", "prezgodna", samo su neki do komentara.

 

 

Iva Štrljić vodi računa o svom izgledu, a kako održava vitku liniju u četrdesetim otkrila je jednom prilikom.

- Trudom. Lagala bih vas kada bih rekla da je sve to genetika. Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja Kaldrma fitnes, volim aparate za telo – posebno venus, obožavam saune i masaže tako da moram da kažem da radim na tome da uvek budem u odličnoj formi. Mislim da je ključ u tome što nisam mrzovoljna i što sve čega se prihvatim radim sa žarom, voljom i radošću – rekla je Iva, a zatim dodala:

– Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu. Ako me nešto muči u tom trenutku, onda imam utisak da se briga znatno smanji posle ovog vida razgibavanja – rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Bane

15.08.2023 19:37

45 godina urađen drugi generalni remont ovlašćeni servis Žika-plastika. Šeta do besvesti jer ne zna šta će sa sobom. Da radi normalno 9-17 bilo bi sve drukčije.