IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O ESTETSKIM OPERACIJAMA Glumica otkrila šta je radila na sebi i zašto ne glumi sa ocem
Foto: Marko Krečković

Glumica Iva Štrljić (44) otkrila je svoj stav na temu estetske hirurgije, pa otkrila i zašto dosad nije radila sa ocem, Milanom Štrljićem (70).

- Dobila sam za ulogu Dijane Erski u "Igri sudbine" deset nagrada među kojima su i "Beogradski pobednik" i "Zlatna značka", i čestitao mi je sve. Volim svoj posao i raduje me svaki novi projekat, svaka nova uloga, a to da li ću igrati sa tatom, pa, to ne zavisi od mene, nego od reditelja i podele - kazala je Iva Štrljić, koja dosad nije dobila ponudu da zaigra u filmu ili seriji sa ocem.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ivin stav o plastičnim operacijama je jasan, a poznato je da je i sama povećala grudi ovim putem.

- Sve što neko želi da uradi da bi sebi izgledao lepše ne vidim razlog zašto ne bi uradio. Pa, svaka dama želi da se oseca lepo, šta može u tome loše da bude. Međutim, treba naglasiti da je dobar estetski hururg pomalo i umetnik, zato što će on to uvek uraditi prefinjeno i sa merom, a to je ono najvažnije, nikad napadno, uvek pažljivo i u skladu sa osobom. Međutim, ono što moram da dodam je to da kako radimo na svom fizičkom izgledu, treba da radimo i na svom duhu, na onome što je unutar nas, na našem ophođenju prema okolini, vaspitanju i obrazovanju, na našoj rečenici, tome kako se izražavamo, jer tek onda tako sveukupno mi smo ona osoba koja ostavlja utisak, ona koja se ne zaboravlja, ona koja najsnažnije privlači - ističe Iva.

Preporučujemo: Uskrs u domu Seke Aleksić: Dnevni boravak je pretvorila u PRAZNIČNU BAJKU, a svi komentarišu jedan DETALJ

Kristijana Ćaćić

 

Iva je otkrila i da sama farba jaja za uskršnje praznike.

- Farbam, ja sam prirodna i prizemna osoba, tako da ne razumem zašto ne bih i to, posebno volim da ih farbam sa dečicom svojih prijatelja, jer njih taj proces cini posebno srećnim, a mene uvek usreći dečja sreća, jer ništa nije važnije od nje - zaključuje glumica.

ZABORAVILA SAM KAKO TAJ ČOVEK IZGLEDA Vesna Dedić progovorila o bivšem mužu, a onda se dotakla i udvarača

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading