ŽENA NENADA JEZDIĆA SE KRIJE OD JAVNOSTI Glumac je otkrio da ga je supruga uslovila, jedno pravilo mora zauvek da poštuje
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Godinama je u predivnom braku sa suprugom Sarom, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece. Kao pravi zaštitnik, ne eksponira svoje najmilije u javnosti, kako bi sprečio da budu deo nekih nepirjatnih situacija.

Virtuelni svet Nenada uopšte ne zanima, ističe da želi da živi u realnost, te zato nema nijednu društvenu mreži.

- Sajber svet podrazumeva lažni identitet, podrazumeva lažni profil, tendenciozno kazivanje, bez odnosa da se govori o čoveku, već o nekom objektu. Ne verujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svet. I koronu sam lakše podneo iz pozicije čoveka na svom imanju, na svom placu, u svojim voćkama, u svojoj poljoprivredi - kazao je tom prilikom.

Jezdić vrlo retko priča o svojoj lepšoj polovini, a je jednom prilikom podvukao da mu je porodica najveća snaga.

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim - objasnio je.

Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju cenu ne želi da se eksponira i da on njenju odluku apsolutno poštuje bez pogovora.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

Trudi se da svojim primerom deci prenese da samo uporan i istrajan čovek sa jasnim ciljem ispred sebe može postići veliki uspeh u svim segmentima života.

- Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe". Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti - rekao je Jezdić za "Gloriju".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading