Praktična žena
Foto: Alo/Printscreen

Nataša Pavlović godinama neguje prirodni izgled i ne želi da krije negovanu kožu u koju ulaže pozamašan novac ispod šminke.

Kada nije pred kamerama često je vidimo nenašminkanu, a voditeljka se sada posebno opustila na plaži, ponovo pokazavši svoje čisto lice bez proizvoda.

Nataša Pavlović

Printscreen

 

„Praktična žena“ nikada se nije stidela da pokaže da joj nije baš sve dala majka priroda, nego da je za njenu lepotu delimično zaslužna i dobra nega. Pored kremica koje koristi svakodnevno, Nataša je pokazala da je išla i na tretmane za podmlađivanje kože, baziranih na radio-talasima, a prema njenim rečima, to je najprirodniji tretman koji je našla.

A po svemu sudeći, njena poslednja objava pokazuje da bjuti rutina koju praktikuje definitivno daje rezultate. Maksimalno opuštena na plaži, blaženog osmeha, Nataša izgleda mlađe, sveže, i posebno, odmorno.

Nataša Pavlović u prirodnom izdanju

Printscreen

 

S obzirom na to da je na plaži, Nataša je sigurno namazala lice kremom sa SPF-om, koja se preporučuje za upotrebu i kada niste na moru. Dobro je poznato da sunčevi i UV zraci nepovoljnu deluju na kožu, tako da su mnogi dermatolozi preporučili da mažete kremu protiv sunca na lice svaki put kada izlazite iz kuće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading