Dragana Mićalović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mićalović svojom nedavnom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti, kada je pokazala da na Adi Bojani provodi vreme sa zgodnim muškarcem, koji je po svemu sudeći i veoma pobožan.

Naime, u pitanju je Uglješa Novak, koji je po zanimanju advokat, a pored advokature on obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, te ima svoj Jutjub kanal, a takođe se na njegovom profilu na Instagramu mogu pronaći slike koje pokazuju da je veoma okrenut veri.

Dragana je sad ponovo skrenula pažnju na sebe snimkom sa plaže.

- Ne zaboravi me odsanjati. Ne zaboravi me potražiti. Ne zaboravi me sresti na vašaru duge. Lutaš putevima mog srca i zoveš se Vašar duga, oproštajna briga, oproštajni korov. Ne zaboravi, menjam te u sebi... Volim te more… - navela je Mićalovićeva, dok ovog puta gorepomenutog muškarca ne vidimo kraj nje.

"Ova devojka predivno izgleda, ima prelepe oči iz kojih kao plamene iskre sjaje iskrenost, dobrota, ljubav, jednostavno iz nje zrači život", "koliko divno stvorenje, satkano od ciste emocije", samo su neke od poruka koje je dobila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading