Buba Miranović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović, objavila je radosne vesti na svom Instagram profilu. Naime, njen sin Filip Bosiljčić verio je svoju devojku Sandru Radojičić, i to na proslavi njenog rođendana.

Atraktivna fitnes trenerka se oduševila kad je on klekao ispred nje i izvadio prsten, pa je zaklakala od sreće pre nego što je oduvala svećicu sa rođendanske torte.

Slavlje u domu naše pevačica

Printscreen

 

Buba je Filipa dobila sa svojim suprugom Žikom Bosiljčićem, koga je upoznala tokom jednog od nastupa. Za njega se udala kad je imala 19 godina, a nakon udaje se preselila u Toronto, gde su živeli pet godina.

Osim Filipa, Buba je u braku sa Žikom dobila i ćerku Kristinu. Filip je, inače, veoma blizak prijatelj brata Ane Ivanović i prisustvovao je njenoj svadbi, nakon koje je nahvalio fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Buba Miranović

Printscreen

 

- Venčanje je bilo veoma emotivno, veoma lepo i sve je bilo super. Švajni je pravi Srbin, mnogo voli Srbiju i pravi je čovek - rekao je Filip za medije tada.

Inače, Buba je devedesetih godina bila san mnogim muškarcima. I u šestoj deceniji, kako komentarišu mnogi, izgleda kao milion dolara. Jednu promenu je napravila u svom izgledu - odrekla se ljubičaste kose i već nekoliko godina je crnka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading