Buba Miranović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Biljana Bosiljčić, javnosti poznatija kao Buba Miranović, devedesetih godina harala je našom estradom. BIla je jedna od najpoželjnijih dama, a veliku pažnju je privlačila i svojom ljubičastom kosom koja joj je postala zaštitni znak.

Buba Miranović

Printscreen

 

Završila je srednju medicinsku i muzičku školu, a onda je upisala Pravni fakultet. Udala se sa samo 19 godina, pet godina je sa suprugom Žikom Bosiljčićem živela u Torontu, nakon čega se vratila se u Srbiju. 

Danas ima 56 godina, dvoje dece, a postala je i baka, te je veoma posvećena porodici, dok joj kako je jednom prilikom sama rekla, estrada ne nedostaje.

- Mene da bi razočarali treba da mi je stalo, a meni na estradi nije stalo ni do koga da bih dala svoju emociju i doživela razočaranje. Sa svima razgovaram, družimo se s vremena na vreme, kolege me poštuju, a i ja njih.

Kako je bila prepoznatljiva po ljubičastoj kosi, otkrila je kako je do toga došlo.

- Bila sam u Cirihu s drugaricom. Ugledala sam u jednom salonu devojku kojoj je frizer pripremao takvu boju za farbanje. Ušla sam u salon i rekla: "Hoću i ja da budem takva." Na taj način farbalo se samo na tom mestu. On mi je otkrio tajnu, a ja sam kupila nekoliko blanša i otišla kod svog frizera. Prvi put sam postala narandžasta. Trebalo mi je dva, tri meseca da izvučem boju koju sam htela. Tada, da sam gledala šta drugi misle, nikad se ne bih tako ofarbala - rekla je ona jednom prilikom za Kurir.

Pevačica je danas crnokosa, a na izgledu u šestoj deceniji bi joj pozavidele mnogo mlađe generacije. Aktivna je na društvenoj mreži Instagram gde neretko deli svoje fotografije, te dokazuje da je i dan danas fatalna žena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading