UŠUŠKALA SE KRAJ NJEGA Slavica Ćukteraš objavila fotografiju sa novim dečkom, svi su primetili jednu stvar! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Slavica Ćukteraš već neko je vreme u vezi sa novosadskim di-džejem Vladimirom Aćićem.

Slavica i Vladimir prvenstveno su bili prijatelji, da bi vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav i uplovili su u emotivnu vezu, a koliko je pevačica srećna u novoj ljubavi dokaz je i zajednička fotografija koju je objavila.

Ona je sada na Instagram profilu objavila fotografiju sa novim izabranikom, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

Slavica sa dečkom

Foto: Printscreen/instagram

 

- "Preslatki ste zajedno", "Slavice izabrala si pravog", "Koliko se vidi da si srećna žena pored Vladimira" - bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

Da podsetimo, javnost je nedavno uzburkala vest o Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladi Avramovu, kojeg je pevačica prijavila zbog pretnji, a zatim joj on uzvratio istom merom.

Komšije poznate pevačice progovorile su o njoj i njenom bivšem partneru za "Blic" tada.

– Čitali smo ranije da joj je branio da peva, ne znamo da li je to istina, ali sve ovo govori da jeste. Nadam se da će pronaći svoj zasluženi mir, naročito zbog ćerke. Nije mi delovalo da je nešto muči jer je uvek nasmejana. Imala je, to znam, zdravstvenih problema. Što zbog glasnih žica, što zbog oka – navela je gospođa i dodala da se divi njenoj hrabrosti.

– Hvala bogu da je istupila i prijavila ga. Nijednoj ženi nije lako da prolazi kroz tako nešto i nadam se da ima podršku kolega, prijatelja i porodice, to je najvažnije uvek, u svakoj životnoj borbi – zaključila je ona za “Super TV”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading