ISTINA O MUŽU DIDI JANKOVIĆ Otkrivamo poreklo novca koji troši Dijana
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, godinama je u braku sa preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem koji je od nje stariji 20 godina. Ona je jednom prilikom otvoreno govorila kako njen izabranik reaguje na njene prohteve budući da bira samo najskuplje komade odeće, te da pristaje samo na luksuzni život.

- Suprug mi nikada nije pravio problem kad nešto kupujem, čak me on sam često tera da kupujem stvari i naljuti se ako nešto ne želim. Zaista je predivan, on uživa kada sam lepo doterana i podržava me u svemu - rekla je Didi i dodala da njen dragi u slobodno vreme igra šah i svira gitaru.

- Nemam vremena da kuvam, ali nekad za Danijelovu ljubav spremim žitarice, omlet s povrćem i domaću supu. Ja sam svetska zvezda i nemam vremena, ali njemu to ne smeta, za sve ove godine, nikada se nismo posvađali - izjavila je Dijana koja sa Danijelom ima ćerkicu. Oni porodično žive na Vračaru u vili od 500 kvadrata, ali često su i van Srbije zbog Danijelovog biznisa u IT sektoru širom Evrope i sveta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading