DIDI JANKOVIĆ POKAZALA ZADNJICU! Pevačica se pojavila u do sada neviđenom izdanju, gore društvene mreže! (FOTO 18+)
Instagram

Dijana Janković, čije je umetničko ime Didi Džej, nedavno se pojavila na prestižnoj dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu i postala prva srpska pevačica kojoj je to pošlo za rukom. Pevačica koja je vrlo posvećena svojoj američkoj karijeri, sve je ostavila bez reči i stajlingom u kom se pojavila na Nedelji mode u Njujorku.

Ona se tada pojavila u ultra kratkoj, crnoj haljini koja je malo toga pokrila. Stomak joj je bio potpuno go, dok su joj grudi prekrili posebni detalji. Kada se pojavila nastao je haos! Brojni fotografi utrkivali su se da je fotkaju, što se vidi i na snimku koji je objavila na svom Instagramu. Sada je Didi oduševila fanove na društvenim mrežama novim izazovnim snimkom.

Ovaj put ona je snimala video za svoj TikTok kanal u kom je objasnila da se sprema za večernje fotografisanje, a na sebi je imala i ultra kratku mini haljinu, koja je otkrila njenu guzu kada je prošetala i okrenula leđa kameri.

Kako je haljinica imala i duboki dekolte i to skroz do pupka, kada se sagla da obuje visoke štikle sa svarovskim kristalima, umalo nije sve ispalo

-Moram da pazim- poručila je Didi koja već neko vreme živi na relaciji Srbija - Amerika, a o njenoj luksuznoj vili na Vračaru još svi bruje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading