Didi J
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, godinama je u braku sa srpskim preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem koji je od nje stariji 20 godina.

Ona je jednom prilikom otvoreno govorila kako njen izabranik reaguje na njene prohteve budući da redovno nosi najskuplje komade odeće.

Didi J

Foto: Ataimages

 

Pevačica svoju privatnost vešto čuva od očiju javnosti, a u jednom je otkrila da se veoma dobro snalazi u kuhinji.

"Nemam vremena da kuvam, ali nekad za Danijelovu ljubav spremim žitarice, omlet s povrćem i domaću supu. Ja sam svetska zvezda i nemam vremena", rekla je i dodala:

"Pomažem kuvaricama koje rade kod mene, pa se tako nekada nađem s njima u kuhinji. Živim kao princeza, ali ona koja mnogo radi. Nije lako izdržati! Imam karijeru, firmu, putujem, imam ćerkicu i sve sama stižem, čak i samu sebe stilizujem". Pevačica je progovorila je i o životu u Americi.

Didi J

Foto: Ataimages

 

"Tamo imam puno asistenata, to je ceo tim od više od 100 ljudi koji rade sa mnom i onda kad se pojavimo negde, čak njih dvadesetak dođe sa mnom. Ne delujem tako, ali ih maltretiram. Jako sam zahtevna, volim da sve bude savršeno. Suprug mi nekad kaže 'spusti malo loptu, budi fina'. Ja sam fina, ali mora se znati red!", iskrena je Didi.

„Ja se sa suprugom nisam nikada posvađala za ovih 11 godina. Bilo je nesuglasica, nemamo isto mišljenje, ja ne volim da se svađam“, rekla je jednom prilikom Didi.

Popularna pevačicica i njen suprug kada su u Srbiji, tokom svog boravka žive na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

Didi sa suprugom Danijelom ima ćerku Dayanu koju je na svet donela u julu 2020. godine, a svojevremeno je otkrila šta joj je najbitnije kad je vaspitanje u pitanju.

"Vaspitavam je da zna što su prave vrednosti. Da priča engleski jezik, da bude upućena u modu i da zna što je lepo... Trudim se da je izvedem na pravi put da bude dobra osoba, pametna, da ima lepe manire, to mi je jako bitno. Kao i da bude lepo obučena', zaključila je Didi Džej.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading