UZ POMOĆ OVOG JELOVNIKA JE ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 52 KILOGRAMA Jela je slatko i nije gladovala, evo šta je zapravo najvažnije
E stock Miloš Rafailović

Ana Nikolić danima je u jeku skandala zbog optužbe pevača Darija Šogorovića da ga je pevačica uznemiravala, koju je pevačica demantovala. Pored toga, Ana je dospela u žižu interesovanja i zbog kratera na licu, što je mnoge zabrinulo, i zbog čega su krenula razna nagađanja o pevačici.

UZ POMOĆ OVOG JELOVNIKA JE ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 52 KILOGRAMA Jela je slatko i nije gladovala, evo šta je zapravo najvažnije

Foto: Estock

 

Nikolićeva se tokom trudnoće ugojila i veoma je teško uspela da skine kilograme. Ipak, kako je rekla, u inat svom bivšem mužu, izgubila je čak 52 kilograma i to zahvaljujući savetima nutricioniste i režimu ishrane kojeg se strogo pridržavala.

Ana je, kako se svojevremeno pričalo, uspela da smrša čak 52 kilograma i zato izgleda jednako atraktivno kao i na početku svoje karijere.

Pevačica je priznala kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

- Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate, držim se unosa kalorija od 1.000kcal do 1.200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana za Blic.

Ovo je jelovnik Ane Nikolić

Doručak:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz
Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
jabuka i šaka oraha
kajsija/trešnje sa jogurtom

Ručak:

supa od brokolija
pržene paprike sa rižom
losos i spanać
pečurke sa lukom i belo meso
zelena salata sa tunjevinom/škampima
zelje sa ribom

Večera:

jogurt

neke voćke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading