Aleksandra Radović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Aleksandra Radović u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o mnogim zanimljivim temama. Između ostalog govorila je o svojoj muzici i pesmama.

- Nekima se pesma manje dopada, ali ono štio je važno jeste da ne mora svaka numera biti remek-delo. Neke numere treba da budu opuštenost, da uživamo uz njih tokom leta - rekla je Aleksandra i dodala:

- Uvek je izazovnije pokušati da "apgrejdujete" sebe. Oslanjamo se na stare saradnike, opet svi se dobro poznajemo. Postoje talentovani mladi ljudi - kaže pevačica, a onda je otkrila koliko je njena ćerka Nina ponosna na to što joj je ona mama.

Radovićeva je spomenula i svoju naslednicu i naglasila da je uloga roditelja najzahtevnija.

- Ona je sada napunila 13 godina i ona voli da se zna da sam joj ja mama. Ponosna je. Vreme leti, biti roditelj je najveća obaveza i odgovornost. To je moj fokus, a na drugom mestu je posao - poručila je Aleksandra i otkrila tajnu svog mladolikog izgleda.

Aleksandra važi za i te kako negovanu ženu, a sada je priznala da o svom izgledu izuzetno vodi računa.

- Ne mogu reći da se ne negujem, to je tako od mojih dvadesetih. Uvek sam bila posvećena svojoj koži, koristila dobru kozmetiku. Treniram stalno, četiri do pet puta nedeljno i normalna ishrana. Ima i do genetike, naravno - otkriva pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading