Poskidale se
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačice i voditeljke sunčaju se na obalama Crne Gore, Grčke i Hrvatske, a na njihov izgled niko nije ostao ravnodušan.

One su ovog leta pokazale svoja zgodna tela i figuru koje su dovele do zavidnog nivoa.

Nikolija Jovanović

Poznato je da Nikolija Jovanović kada dođe lepo vreme živi na relaciji Beograd-Atina, gde takođe ima stan. Pevačica svaku pauzu između nastupa koristi na kvalitetan način, kako da bi provodila vreme sa decom i izabranikom Reljom, tako i kako bi se okupala u moru u Grčkoj. Nikolija je nedavno otputovala sa polusestrom Teodorom, a fotografije sa plaže, na kojima je pozirala u crnom bikiniju, izazvale su lavinu komentara. Anja Mit

Glumica Anja Mit je beogradski asfalt zamenila Grčkom i sunčanom plažom, gde je otputovala sa suprugom Ognjenom, a na Instagramu je najviše pažnje privukao video snimak u bikiniju.

Anja je objavila kako pozira na ležaljci, bujne grudi su bile u prvom planu, a komentari su se samo nizali:

“Vau, prezgodna”, “Predivna si”, “Omiljena glumica”... Mia Borisavljević 

Pevačicu Miu Borisavljević navikli smo da viđamo u izazovnim izdanjima, naročito kada dođe leto. Ovoga puta Mia na Instagramu nije pozirala u bikiniju, već je podelila malo drugačiju fotografiju sa odmora. Pevačica je izabrala jednodelni plavi kupaći, dok u krilu drži dve ćerke, Emu i Teu, a u pozadini se vidi luksuzni smeštaj sa bazenom u kojem odsedaju na odmoru.

- Sa mojim omiljenim devojkama – napisala je Mia, a ljudi su hvalili porodicu:

“Lepotice”, “Baš ste slatke”, “Preslatke su, a imaju i na koga...“

Marijana Mićić

Voditeljka Marijana Mićić otputovala je Grčku sa partnerom Milošem i ćerkom Anom, gde zajedno uživaju u sunčanim danima. Marijana je na Instagramu objavila sliku iz bazena u smeštaju, koji gleda na more, a najviše su fotografiju krasili široki osmesi ćerke i nje.

Voditeljki izgleda ne smetaju velike vrućine iako je u drugom stanju i ništa je ne sprečava da se brčka i igra zajedno sa mezimicom.

Podsetimo, Marijana sa drugom ćerkom treba da se porodi u oktobru.

Dragana Kosjerina

Dragana Kosjerina je zajedno sa koleginicom Kristinom Radenković nedavno posetila Crnu Goru zbog poslovnih obaveza, ali su voditeljke pored toga stigle da se okupaju i uhvate malo sunca.

– Malo mora, malo neba, malo sunca, mnogo smeha. Pune misli važnih razgovora, lekovitih zagrljaja – napisala je Kosjerina, poziravši u cvetnoj haljini, koja joj je istakla preplanulu boju tela. Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović otputovala je u rodni Herceg Novi, a na crnogorskim plažama mami uzdahe u minijaturnim bikinijima.

Milica se slikala u vodi, a izabrani kupaći kostim jedva joj je prekrio intimne delove tela.

Među izazovnim pozama, našla se i fotografija njenog sina, koji uživa sa mamom na moru.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading