Sara sa dečkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sara Reljić, koja se proslavila učešćem u "Zadruzi", nekoliko meseci je uživala u ljubavi sa dečkom koji živi u Australiji. I ona je planirala da se preseli kod njega, međutim pevačica je iznenada obrisala njihove zajedničke fotografije, te mnogi naslućuju da je posredi raskid.

Sara je, naime, obrisala sve zajedničke fotografije sa zgodnim izabranikom, ali i dodatno podgrejala sumnje o raskidu zbog poruke koju je objavila.

- Manipulacija je kad te krive za tvoju reakciju na njihovo nepoštovanje - napisala je Sara.

Sara je, podsetimo, nedavno komentarisala kako funkcioniše njihova veza na daljinu, ali i da li planira da se preseli u Australiju.

- Iskreno, lepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta.

- Što se mene tiče meni uopšte nije teško da ostanem verna. Ja ne ulazim u vezu ukoliko ne mislim da ta osoba ima sve sto ja želim i sve što mi treba. A kad dobiješ to u životu onda ni nemaš potrebe za varanjem. Daljina mi ne predstavlja problem, a mislim da ljudima koji žele da varaju ni blizina ne predstavlja problem. Tako da nije stvar u daljini nego je stvar u tome što nisu našli ono što im zaista treba, rekla je ona i objasnila da li bi se preselila u Australiju.

- Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često za Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško, već sad Nikola i ja putujemo svaki mesec gore-dole, zaključila je Sara Reljić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading