NISAM MOGLA DA SE ODVOJIM OD SINA Žena Andrije Miloševića progovorila o problemima, on joj je bio najveća podrška!
Alo

Aleksandra Tomić se vratila poslu nekoliko meseci nakon rođenja sina Relje. Ona je dobila ponudu za ulogu u filmu "Danica", koju je oberučke prihvatila, pa je sa bebom otputovala na Frušku goru gde je bilo snimanje.

- Snimala sam ga samo pet ili šest meseci nakon porođaja i beba je išla sa mnom na set. Boravili smo desetak dana na Fruškoj gori i nije dolazilo u obzir da se toliko dugo odvajam od sina. Jurcala sam između hotela i seta, koji su bili udaljeni na 45 minuta vožnje - ispričala je glumica i objasnila da li bi opet prihvatila ovakav izazov.

- Nisam sigurna da bih opet sebe stavila u sličnu situaciju. Obaveze oko bebe su veoma zahtevne, a morala sam da budem naspavana i da dolazim na set s naučenim tekstom. Bilo je to više nego veliki izazov, po tome ću pamtiti snimanje. Inače, set je bio u napuštenom selu, do kog su nas, kad padne jaka kiša, dovozili u traktorskoj prikolici - rekla je Aleksandra, dok joj je Andrija bio najveća podrška kada je razmišljala da li da prihvati ulogu i povede bebu sa sobom u tu pustolovinu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading