PRIZNANJE! BILJANA STOJKOVIĆ IZNELA ONO ŠTO SMO SVI ZNALI: Svi ekološki i drugi protesti su politički
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Znali smo mi, naravno, to i bez nje. Međutim, Stojkovićeva je do kraja zbacila masku i u nedelju uveče, u emisiji Olje Bećković na Šolakovoj TV Nova, potvrdila da su svi ti ekološki, komunalni, lokalni i slični protesti, u stvari, politički. I da im je cilj samo jedan: srušiti vlast, odnosno, ako je ikako moguće, predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Za početak svoje tirade u „Utisku nedelje“ Biljana Stojković je napala građane. Ljuta je, valjda, još od izbora, kada su je ignorisali, pa joj je za sve kriv upravo narod.

- Mi više nemamo građane, mi nemamo društvo... Politika u ovoj državi je nestala - zavapila je ona.

Potom je govorila o raznim protestima, nabrajajući ih sve redom, pa ocenila da je „društvo razbijeno u sitne deliće“, „te da je teško očekivati da ljudi mogu da razumeju da je nešto javni interes“.

Govoreći o protestima građana na Savskom nasipu, konačno je otkrila i šta je cilj svih protesta.

- Mi moramo da pronađemo način da ljude nekako okupimo i najveći trik je kako uvezati sve te proteste u jednu veliku grupaciju, potrebna nam je ta sinergija i upravo je to najteži posao zato što je društvo rastočeno - kazala je kopredsednica stranke Zajedno, i time nam potvrdila da uopšte nije važno da li će se rešiti neki lokalni ili ekološki problem, ako ga uopšte ima, već da svi protestuju protiv vlasti i Vučića i samo ih treba okupiti.

Poslanica Aleksandra Tomić (SNS) ističe da je Stojkovićeva priznala da je sve ovo politička kampanja rušenja Aleksandra Vučića i države Srbije, finansirana od spoljnog faktora.

- Profesorka je bila predsednički kandidat u Srbiji i svesno vodi ovu politiku. Manipuliše se nevladinim sektorom, kroz finansiranje izmišljenih projekata  koje je profesorka navela. Ciljevi su dolazak na vlast stranaka koje bi priznale KiM kao samostalnu državu, ekonomsko uništavanje države kroz obustavljanje investicija, ispunjavanjem zahteva pojedinih centara moći... Građani, međutim, ne nasedaju na te laži – rekla je ona za Alo!

Marković: Paravan za političke ciljeve

Naravno da je sve što rade usmereno isključivo i jedino protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, kaže za naš list poslanik SNS Aleksandar Marković, komentarišući reči Biljane Stojković.

PRIZNANJE! BILJANA STOJKOVIĆ IZNELA ONO ŠTO SMO SVI ZNALI: Svi ekološki i drugi protesti su politički

undefined

 

 

- Razni ekološki i drugi aktivistički pokreti, koji se uglavnom finansiraju iz inostranstva, samo su paravan za čisto političke ciljeve, a to su destabilizacija i napad na predsednika države. Oni su u stanju da iskoriste i ispolitizuju baš svaku temu za njihove dnevnopolitičke ciljeve.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Maja

29.03.2023 09:39

Građani Srbije su prepoznali da lažna patriotska opozicija radi protiv nacionalni interesa Srbije.