OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kada čujete šta je Nikolina Kovač po zanimanju šokiraćete se, pevačica sve otkrila!
Promo

Da se malo estradnjaka može pohvaliti fakultetskim diplomama znaju i ptice na grani. Osim Nede Ukraden, Zorice Brunclik, Zdravka Čolića, Željka Joksimovića i još nekoliko pojedinaca malo ko zna da se fakultetskom diplomom može pohvaliti i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Nikolina Kovač.

Popularna pevačica diplomirala je na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Pre četiri godine Nikolina je odbranila svoj završni rad na temu  „Društvene mreže i tradicionalni mediji u Republici Srpskoj“.

Pevačica je nedavno govorila o studijama i priznala da iza svakog položenog ispita stoje neprospavane noći, ali da zbog toga ima još više razloga da danas bude ponosna.

Ipak, malo ko zna da je uprkos velikoj želji da završi novnarstvo Nikolina napravila pauzu od studija i to sve zbog učešća u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Ona je takođe otkrila da je prvenstveno htela da studira književnost, ali obzirom da je jako emotivna, njeni roditelji su je posavetovali da to možda i nije dobar izbor, pošto bi ona verovatno proživljavala drame svih književnih likova.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading