Saša Mirković se zahvalio Suzani Purković i saradnicima: “Kafana na Balkanu” - neviđeni spektakl
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Takođe, zahvalio se i Suzani Purković, rediteljki serije i filma “Kafana na Balkanu”, te celoj ekipi glumaca na čelu sa Mladenom Soviljom.

“Ova je klapa prošla kroz sva godišnja doba, uspone i padove, prepreke i autoputeve” – napisala je Suzana Purković na društvenim mrežama, te istakla:

Saša Mirković vrlo konkretan i jasan: “Razmišljao sam nešto… da ti to režiraš. Je l’ hoćeš?” Nisam imala pojma da je moje impulsivno “Da” značilo da ću proći toliko mnogo za malo vremena. Tri života u jednom zahvaljujući viziji jednog velikog čoveka nepogrešive vizije. Moja jedina želja u tom trenutku bila je da maestralnog muzičara Acu Lukasa igra Mladen Sovilj koji svoje uloge živi istinito i bezrezervno. I od tog trenutka krenuo je životni rolerkoster. Retki znaju kroz šta smo prošli, kakve su nam želje bile i stvarne u Hype produkciji i koje su nam sulude ideje ostvarili i podržali. Samo retki nađu retke i ove priče mnogi ne shvataju. Beskrajno zahvalna najsretnijoj ekipi projekta “Kafana na Balkanu” i Hype produkciji koja širi granice stvaraoca koji imaju čast da u njoj rade. Neopisiv je osećaj da nakon 11 meseci osvane dan kada je kupljen kadar, znajući da sve što je kupljeno i stvoreno je izašlo iz našeg najboljeg mesta u datom momentu i okolnostima, sa našim tada najvećim sposobnostima. Hvala za rast i krila koja daješ Saša Mirković ONE AND ONLY MEGA – naglasila je Suzana Purković.

Podseetimo zašto ne bi trebalo da propustite premijeru filma ”Kafana na Balkanu"

Da li ste znali da je Aca Lukas napisao, komponovao i aranžirao pet pesama koje ćete prvi put čuti u filmu? Film “Kafana na Balkanu” nastao je po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života, a danas je pala poslednja klapa, završeno je snimanje jednog velikog projekta.

Naime, 3. novembra 2023.godine očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma “Kafana na Balkanu ” od 19 sati u Štark Areni, a odmah po završetku filma, od 21 sat, počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu Ace Lukasa i Folk Haus Benda – sve u organizaciji Hype produkcije.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i onlajn na tickets.rs. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading