Dragana Mićalović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mićalović, napravila je selfi u ogledalu gde je u prvi plan dospeo njen trudnički stomačić, a kako je u više navrata isticala da joj je karijera još uvek na prvom mestu, te da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, ovaj njen potez sve je iznenadio.

Brojni pratioci, oduševljeni prizorom krenuli su da nižu čestitke i lepe reči, međutim oni koji su se malo bolje zagledali u fotku na kojoj trudna Dragana Mićalović ponosno pozira, shvatili su da je reč zapravo o jednoj staroj fotografiji nastaloj za potrebe snimanja mega popularne serije "Igra sudbine".

Gaga, ili u seriji Una Hristić tada je glumila trudnicu, a kadrovi na kojima je u kostimu i koje je ovekovečila na svom "Instagramu" izazvali su prelepe emocije kod njenih fanova složnih u mišljenju da joj blagosloveno stanje lepo pristaje, te joj poželeli da se i u privatnom životu što pre ostvari u ovoj, za jednu ženu, najlepšoj ulozi.

EVO KAKO DARA IZGLEDA BEZ FOTOŠOPA! Pevačica bila na meti kritika zbog menjanja ličnog opisa, a sada je isplivala realna slika (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading