ANDRIJA JO DOBIJA STRAVIČNE PORUKE OD DECE Sadržaj je užasan, podelio i uznemirijuć snimak! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Pripadnici Kosovske policije okružili su danas zgrade opštine Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu.

Ovim povodom prvi se oglasio pevač Sloba Radanović koji je preko društvene mreže Instagram uputio podršku našem narodu u severnoj pokrajini.

Pevač i influenser Andrija Jo oglasio se odmah nakon Slobe i na svom Instagram nalogu podelio uznemirujuć snimak sa Kosova uz koji je napisao "Tužno vreme. Držite se ljudi".

Ubrzo zatim, Andrija je podelio i uznemirujuću poruku koju je dobio od tinejdžera sa Kosova i Metohije.

- Leposavić je pun dece i ja kao tinejdžer se plašim. Stvarno je strašno, sirene se čuju, suzavci. Jedna reč horor - stoji u poruci.

Podsetimo, zamenica direktora Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici Danica Radomirović, potvrdila je za Kosovo onlajn da je desetak ljudi primljeno sa povredama od šok-bombi, suzavca ali i povredama od udaraca tokom upada kosovske policije u zgradu opštine Zvečan.

Kako je navela Danica Radomirović, njima je ukazana prva pomoć i u pitanju su lakše povrede. Kosovska policija je danas upotrebila šok bombe i suzavac, kada su se Srbi okupili ispred zgrade opštine Zvečan. Na ulicama Zvečana u ovom trenutku nalaze se policajci i specijalci naoružani dugim cevima, kao i pripadnici Kfora.

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA KARIĆEM U ZATVORU Hitno se oglasio njegov otac i izneo u kakvom je stanju, ovo nije očekivao (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading