EVO KAKO JE LORIN POVEZANA SA NAŠIM JUTJUBEROM Ovaj čovek joj je doneo pobedu na Eurosongu, a blisko je povezan sa srpskim influenserom
Foto: Alo/Profimedia

Ovo nije prvi put da vatrena Šveđanka pobedi na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Trijumfovala je i 2012. godine sa pesmom "Euforija" koja je i danas veliki hit.

Dok cela Evropa priča o njoj, jutjuber i influenser Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, otkrio je zanimljivu činjenicu. Isti čovek koji je komponovao ovogodišnju pobedničku pesmu, napisao je i Andrijinu pesmu "Oči meduze", sa kojom se i sam bio u trci za "Evroviziju", ali se ipak nije kvalifikovao u dalji krug.

- Slušajte šta sam saznao danas, ovogodišnju pobedničku pesmu na "Evroviziji", koju je Lorin izvela, napisao je isti čovek koji je pisao "Oči meduze" sa kojom sam se ja predstavio 2020. godine na Beoviziji. Iskreno, nisam gledao "Evroviziju" detaljno, pratio sam samo preko društvenih mreža, ali ovo me je baš obradovalo. Možda ga pozovem da mi ponovo uradi pesmu, da se ponovo prijavim - rekao je Andrija Jo.

Reč je o švedskom pevaču i tekstopiscu Džimi Jansonu, koji je sarađivao sa brojnim poznatim zvezdama, a među njima je još jedna evrovizijska takmičarka Elena Paparizu, ali i mlada slovenačka pevačica Nika Zorjan.

Janson je i sam bio u trci za predstavnika Švedske na "Evroviziji", ali je u prvom krugu glasanja izgubio od Sane Nilsen, što ga je eliminisalo iz dalje borbe za odlazak na veliko evropsko muzičko takmičenje.

U SUDARU SU UČESTVOVALI VOZAČI, PEŠACI I DVA POLICAJCA Megan i Harija su paparaci jurili dva sata, a ovo su novi detalji nesreće

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading