ZBOG OVOGA SU PREKINULI INTERVJU! Nući nije imao odgovor na jedno pitanje, pobesneo je kada je čuo za šta ga optužuju
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pre nego šro se obratio novinarima dobio je skupoceni poklon, a reč je o unikatnoj ogrlici s dijamantima. U album je uložio više stotina hiljada evra, a da li bi za neki iznos skinuo masku?

- Ni za kakvu lovu ne bih skinuo masku jer volim svoju privatnost. Svi volimo novac, a ja svoju privatnost i da sednim s prijateljima i da ljudi ne znaju da sam to ja - kaže Devito.

Na novom albumu snimio je duete s Vojažem i Nućijem, koji su bili gosti na njegovoj promociji. Tom prilikom otkrili su da li je istina da su se posvađali u jednom butiku.

- Stiže vest da smo se umalo potukli. Nismo u životu bili u butiku u Nemačkoj, bar da je neka pijaca. Još pišu o detaljima, da smo povlačili zavese. Nemam komentar - rekli su.

Dotakli su se i optužbi da promovišu nasilje u osetljivom trenutku za našu zemlju.

- To su stari snimci koji su zloupotrebljeni - dodaju, da bi Nući prekinuo intervju na pitanje za komentar o plastičnom pištolju u rukama Breskvice, prenosi Kurir.

Među gostima su bili Nikolija i Relja, koji su takođe učestvovali u snimanju albuma, a Nikolija je tom prilikom rekla i da je zdravstveno stanje njene majke Vesne Zmijanac odlično i da će se za dve nedelje pojaviti u javnosti.

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Teodora Džehverović pozirala u minijaturnom roze bikiniju, komentari pljušte (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading