OVAJ UTICAJNI MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Krije ga od svih, 20 godina je stariji od nje, a evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, već dugi niz godina udata je za srpskog preduzetnika i IT stručnjaka Danijela Rokvića, koji je 20 godina stariji od nje i ima troje dece.

Didi je svojevremeno pričala kako njen suprug reaguje na sve njene želje, budući da redovno nosi najskuplje komade odeće i često posećuje razne luksuzne destinacije.

„Muž mi nikada nije pravio probleme kada nešto kupim, čak me i on sam često tera da kupim stvari i naljuti se ako nešto ne želim. On je zaista lep, uživa kada sam lepo obučena i podržava me u svemu - rekla je Didi i dodala da njen suprug u slobodno vreme igra šah i gitaru.

OVAJ UTICAJNI MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Krije ga od svih, 20 godina je stariji od nje, a evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO)

Alo.rs/Mitar Mitrović

 

Podsetimo, Didi je godinama intrigirala medije, a sada je ispričala i najsitnije detalje svog života.

Kako je otkrila, svoju privatnost vešto štiti od očiju javnosti, a u intervjuu je iznenadila priznanjem da se odlično snalazi u kuhinji, ali zbog poslovnih obaveza ne stiže toliko da kuva.

„Nemam vremena da kuvam, ali ponekad za Danijelovu ljubav spremim žitarice, omlet sa povrćem i zdravu supu. Ja sam svetska zvezda i nemam vremena“, rekla je ona i dodala:

„Pomažem kuvarima koji rade za mene, pa ih ponekad sretnem u kuhinji. Živim kao princeza, ali ona koja mnogo radi. Nije lako izdržati! Imam karijeru, kompaniju, putujem, imam ćerku i stižem sasvim sama, čak se i stilizujem'. Pevačica je govorila i o životu u Americi.

„Imam tu dosta asistenata, to je ceo tim od više od 100 ljudi koji radi sa mnom, a onda kada se negde pojavimo, dođe i njih dvadesetak sa mnom. Ne ponašam se tako, ali ih maltretiram. Veoma sam zahtevan, volim da sve bude savršeno. Muž mi ponekad kaže 'spusti loptu, budi fin'. Ja sam fin, ali morate znati svoj red!'.

Didi i njen suprug Danijela imaju jednu ćerku koju je rodila u julu 2020. godine, a sada je otkrila šta joj je najvažnije kada je vaspitanje u pitanju.

„Odgajam je da zna šta su prave vrednosti. Da govori engleski, da poznaje modu i da zna šta je lepo... Trudim se da je izvedem na pravi put da bude dobra osoba, pametna, da ima lepe manire, to mi je jako važno. Kao i da je lepo obučena', zaključila je Didi J.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading