PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK DIDI J SA NASTUPA Hvalila se da je bilo čak 200.000 ljudi, prava slika je potpuno drugačija! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, našla se u centru komentarisanja kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa jednog njenog nastupa.

U jednom od svojih poslednjih intervjua rekla je da je na jednom njenom nastupu bilo čak 200.000 ljudi, ali ono što je posebno interesantno jeste da nigde nema snimaka sa njenih nastupa u Americi. 

Sada je na društvenim mrežama isplivao jedan snimak u kojem je u gaćicama pevala i pozivala ljude da je zaprate, a kako opaske ni tada nisu prestale, pojavio se novi.

Njena fan stranica na Tiktoku objavila je video u kojem je Didi, ponovo u trikou i gaćicama, pevala i pozdravljala publiku, a kamera je ovoga put snimila i publiku, a ono što se može primetiti jeste to da je zaista krcato na njenom nastupu i da publika uživa u njenom energičnom nastupu.

KONOBAR NAPAO JOVANU JEREMIĆ I ŽESTOKO JE PONIZIO Voditeljka doživela nervni slom, obračunali se pred svima, a onda je imala šokantan zahtev! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading