POBEDNIK "VELIKOG BRATA" NEPREPOZNATLJIV Nakon osvajanja 100.000 evra vozio je taksi, danas ima troje dece i evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Vladimira Arsića Arsu, pobednika "Velikog brata" iz 2009. godine, mnogi se i dan-danas sećaju.

Vrlo brzo je pokupio simpatije publike u rijalitiju i došao do nagrade od 100.000 evra, a u poslednje vreme ne viđamo ga često u javnosti.

Arsa je pre dve godine po treći put postao otac. Njegova supruga Sandra porodila se bila u Sloveniji i na svet donela još jednog dečaka, kome su dali ime Vuk.

- U vremena ova kada teme nisu baš najsjajnije ovaj dan ostaje zapisan zlatnim slovima radosti. Imati vas je nešto za šta nijedna ogromna reč nije dovoljna. Moja porodica. Naša ljubav je dobila treću snagu beskonačnosti. Još jedan blagoslov. Hvala, kraljice moja. Na tome što jedino možeš biti ti. Beskrajno na tebe ponosan. Troje nam je rodila. Naš čopor je jači za još jednog Vuka. Hvala ti, bože, na još jednom ordenu života. Dobro došao, sine. Ma, samo nek nas je više. Živeli, braćo! - napisao je on tada na Instagramu.

Arsa je, inače, prvi put postao otac 2017. godine. Tada mu je supruga rodila sina Andreja, a dve godine kasnije je dobio i ćerku Arinu. Neobično ime koje su dali devojčici po legendi ima čak tri značenja. Prema prvom - dolazi iz grčkog jezika, gde se vrednost imena Arina prevodi kao "mir". Druga opcija se odnosi na poreklo iz hebrejskog jezika po muškom imenu Aron, koji je određen kao "planina svetlosti" ili "prosvetljeni", "učitelj". Prema trećem - smatra se da je izveden iz imena Irina, a ovo ime označava osobu koja je smirena i dostojanstvena.

Arsa radi kao di-džej. Posle pobede u rijalitiju je u rodnom Užicu jedno vreme vozio taksi.

MILAN MILOŠEVIĆ PRELAZI NA HYPE TELEVIZIJU Voditelj otkrio sve detalje, pa sa uzbuđenjem priznao: Pokidaću, brujaće Balkan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading