MILAN MILOŠEVIĆ PRELAZI NA HYPE TELEVIZIJU Voditelj otkrio sve detalje, pa sa uzbuđenjem priznao: Pokidaću, brujaće Balkan!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Direktor Hype televizije, Saša Mirković, najavio je na svom Instagram profilu Milanov dolazak na televiziju od 12. maja.

–12. maja 2020. godine je osnovan Hype production. Punimo ukupno 3 godinice. Mnogo je lepih projekata već iza ovako mlade kompanije. Nadam se da smo ispunili očekivanja gledaoca. Od 12. maja 2023. godine imamo i novo pojačanje u našim redovima. Počinje sa radom na novom projektu i jedan od naših sigurno najboljih voditelja i urednika Milan Milošević. Milanu i Hype Tv kao i celoj Hype Production želimo puno zdravlja, uspeha i sreće u narednim godinama. Siguran sam da će Milan svojim znanjem i energijom uticati na dalji razvoj ovog našeg Hype-a. Živeli! Srećan rođendan svim Hajpovcima! – napisao je na svom Instagram profilu direktor Hype televizije Saša Mirković.

– Zahvaljujem se Saši na lepim rečima i na javnoj podršci, a siguran sam da će to biti dobitna kombinacija. 12. maja Milan Milošević piše novu istoriju, pripremam projekat od kojeg će brujati ceo Balkan i takvo nešto još nije viđeno na našim prostorima! Jedva čekam da iskidam, sada ima stvarno da gori Balkan! – potvrdio je i za "Srbija Danas" popularni voditelj.

ŠUŠKA SE... Pevačica navučena na antidepresive

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading