MILOVA SUPRUGA U HALJINI OD 11.000 DOLARA! Sve oči uprte u prvu damu Crne Gore na krunisanju kralja Čarsla, samo jedna stvar na njoj košta blizu 13 prosečnih plata! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen Twitter

Bilo kuda, Valentino haljine svuda! Čini se da je upravo ovo moto kojim se vodi Lidija Đukanović, supruga odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, koja se na krunisanju kralja Čarlsa pojavila u toaleti koja košta vrtoglavih 11.000 dolara.

Naime, Milo Đukanović sa suprugom Lidijom je u subotu prisustvovao ceremoniji krunisanja britanskog kralja Čarlsa Trećeg i njegove supruge Kamile u Vestminsterskoji opatiji u Londonu.

Đukanović je na zvaničnom Tviter nalogu poručio da je velika čast predstavljati državu na ceremoniji krunisanja, a objava je propraćena sa nekoliko fotografija sa te ceremonije.

MILOVA SUPRUGA U HALJINI OD 11.000 DOLARA! Sve oči uprte u prvu damu Crne Gore na krunisanju kralja Čarsla, samo jedna stvar na njoj košta blizu 13 prosečnih plata! (FOTO)

Printscreen Twitter

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste haljina koju je ovom prilikom nosila prva dama Crne Gore, a podgorički mediji su primetili da je Lidija Đukanović zadržala naviku da nosi papreno skupu odeću.

Naime, žuta, svilena haljina modnog brenda „Valentino“, koju je ovom prilikom nosila Lidija, prema procenama košta neverovatnih 11.000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 evra.

Doduše, prva dama Crne Gore je i ranije za svečane prilike birala haljine upravo ovog papreno skupog brenda.

Tako je pre dve godine Lidija sa suprugom Milom boravila u Parizu i tom prilikom, takođe, prošetala haljinu ove modne kuće, a cena te haljine bila je tada 3.500 evra.

Da voli papreno skupu haljine Đukanovićeva supruga je pokazala i kada se obratila video porukom finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika iz Indije na temu prijateljstva između Indije i Crne Gore.

Tom prilikom Lidija Đukanović je po ko zna koji put bila obučena po poslednjoj modi, pa je na sebi imala „Valentino“ haljinu koja je koštala preko 5.000 evra, i kaiš istog brenda čija cena je išla preko 820 evra.

Inače, prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije Milo Đukanović ima platu od oko 2.400, a njegova supruga mesečno zarađuje oko 1.000 evra. Prosečna plata u Crnoj Gori u martu iznosila 781 evro, preneo je podgorički portal Borba.

ATF Prošetala i ogrlicu od 15.000 evra

Podsetimo, Lidija Đukanović se krajem marta ove godine pojavila na predizbornom skupu u Nikšiću noseći papreno skupu ogrlicu koja košta vrtoglavih 15.000 evra! Prva dama Crne Gore je tada nosila  dijamantsku ogrlicu brenda „kartije“, koja, prema podacima koji se mogu naći na internetu, košta 15.628 evra, preneli su tamošnji mediji.

OSMAN KARIĆ RAZOREN PRED POSETU SINU Ne može da se smiri, strahuje za njegov život, objavio fotku koja kida dušu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading