TAMO SE NE VRAĆA Ivana Selakov pobegla je sa putovanja nakon tri dana, a sada je otkrila pravi razlog
Foto: Printscreen/Foto: instagramprintscreen

Pevačica Ivana Selakov i njen suprug Peđa Mirković strasveni su ljubitelji putovanja, a tu ljubav preneli su i na ćerkicu Krunu koja ih danas prati u stopu. Iako obožava da posećuje daleke i egzotične destinacije sa jedne je pobegla već treći dan, a razlog je urnebesan.

-U Šri Lanku više ne bih, previše mi je divlja, nisam se lepo ni okupala. Volim da me nešto seća na to mesto, ili dobra hrana ili dobro more, dobri ljudi, a tamo mi ništa specijalno nije bilo – zaključila je Selakov.

Ivana i njen suprug upoznali su se pre 15 godina preko Fejsbuka, a iako su dobili ćerkicu, par ne planira da stane na ludi kamen.

– Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem, imam sad neke potpuno druge prioritete. Dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati sa zajedno -ispričala je nedavno Ivana za Grand.

SVI SE PITAJU SE DESILO Soraja Vučelić promenila je lični opis, a sada je misterija njenih dlakavih obrva konačno rešena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading