SVI SE PITAJU SE DESILO Soraja Vučelić promenila je lični opis, a sada je misterija njenih dlakavih obrva konačno rešena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starletu Soraju Vučelić široki auditorijum je upoznao u regionalnom "Velikom Bratu" 2011. godine, kada je nakon sto dana dogurala do superfinala, u kom je pobedu odnela nestala Hrvatica, Marijana Seifert.

Svojim ekstravagantnim izgledom i silikonima od samog početka privlačila je veliku pažnju. On se do dana današnjeg menjao, te se Soraja podvrgla brojnim estetskim korekcijama, po kojima je prepoznatljiva.

Soraja se nedavno porodila i na svet donela sina Kana, a kada se pojavila u jednom zagrebačkom noćnom klubu, veliku pažnju privukle su njene neprirodno dugačke obrve, koje su preko noći postale glavna tema medija i društvenih mreža.

Mnogi su nagađali i pitali se šta se dogodilo Sorajinim obrvama, koje po prirodi ne mogu biti toliko dugačke. Sada je otkrivena pozadina priče.

Naime, starleta je pomoću hirurgije presadila dlake svoje kose na predeo obrva, zbog čega i ima neverovatno duge dlake.

Soraja nije preterala sa količinom dlaka, nego ih je pustila u dužem obliku i oblikovala ih kako njoj odgovaraju. Trendovi se uvek menjaju, mi smo navikli na kraće obrve - kaže doktor Šadi Abunaser.

Stručnjak za transplataciju je otkrio kako se radi transplatacija obrva i zbog čega starleta ima toliko dugačke dlake.

- Kada se radi transplantacija dlake na obrvama, koristi se vaša dlaka sa glave, odnosno potiljka koje je potrebno kasnije održavati tako što se skraćuju do željene dužine, jer inače rastu u dužini kose. Donorska regija je isto potiljak i pre početka intervencije se iscrtava željeni oblik koji želi pacijent. Kada se oblik završi, aplicira se anastezija koja eleminiše bol tokom navedene procedure. U mojoj praksi je sve više žena koje dolaze da rade obrve, jer je to jedino rešenje da nadoknade izgubljenu dlaku, i da ne koriste alternativne metode koje ne daju prirodan izgled - zaključuje on, prenosi "Srbija danas".

SKROZ ĆELAV, BLED I ISPIJEN Nakon operacije Darko Lazić napustio bolnicu, pa objavio u kakvom je stanju, njegov izgled zabrinuo fanove (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading